Contacteer ons

Contacteer ons vandaag, dan zetten we samen de eerste stap!

(+32)(0)11 98 85 76

Blog

Communicatie | 05-Sep-2017

Gedrag en houding zijn de sleutel voor beter managen en organiseren. 

Echter, gedragsverandering gaat niet vanzelf en is voor een groot deel gestuurd door emotie, maar het is te kort door de bocht te besluiten dat enkel emotie speelt; zo blijkt ook uit deze 4 mythes.

| 23-Aug-2017

Elke dag hoor je wel iets over de zin de onzin van de nieuwe 'Europese Privacywet' of ook wel de G.D.P.R. genoemd. De retoriek gaat dan vooral over de belasting op de organsatie, de kosten om conform te geraken en de boetes. Wij merken graag op dat het enerzijds gaat om het verder formaliseren van dingen, die de bedrijven voor een stuk al doen. En anderzijds is er de opportuniteit om verder te professionaliseren en te werken aan kwaliteit van processen. 

Communicatie | 14-Mar-2017

Meet jij de hartslag van je organisatie op basis van de input van jouw management team of luister je ook regelmatig naar de stem de medewerkers? 

Communicatie | 25-Oct-2016

Enkele interessante tips om naar organisatieverandering te kijken.

Communicatie | 20-Oct-2016

Transitie-Partners is continu op zoek naar collega’s om ons team en onze projecten op zelfstandige basis te versterken. Hebt u interesse of wenst u meer informatie? Wij maken graag kennis en bekijken samen met u de mogelijkheden.