Contacteer ons

Contacteer ons vandaag, dan zetten we samen de eerste stap!

(+32)(0)11 98 85 76

Management Drives

| 18-Oct-2017

Management Drives

Beste Griet,

We zijn inmiddels in de laatste rechte lijn van het jaar en ik herinner me jouw deelname aan het Management Drives programma in jouw onderneming, waarbij we de leidinggevenden mee in het bad genomen hebben.

Naast onze afspraak om jullie vorderingen periodiek op te volgen is het in ieder geval de ideale periode om even stil te staan bij je ervaringen van het voorbije semester en alvast vooruit te kijken naar de komende maanden. Waar sta je vandaag? Welke evolutie hebben jullie meegemaakt? Hoe is het team van leidinggevenden de laatste maanden anders gaan functioneren? Heb je productievere relaties kunnen opbouwen? Merken de medewerkers daar iets van? Zie je nog puntjes die aangescherpt kunnen worden om als team nog effectiever te worden?

Deze vragen en andere houden me bezig omdat ik aanvoelde dat jullie als team tijdens de sessies een mind switch gemaakt hebben en ik hoop dat dit naar elkaar toegroeien zich heeft kunnen verderzetten en borgen in de organisatie.

Ik spreek graag een keertje met je af om bij te praten en jouw ervaringen te vernemen.

Vriendelijke Groet,

Ludwig

Lees hieronder de beweegredenen van Ludwig Gelders (Manangement Drives Certified Partner) om met Management Drives aan de slag te gaan.

 

Toen ik Griet bovenstaand bericht stuurde in opvolging van onze samenwerking, moest ik terugdenken aan de periode toen ik zelf in de Manangement Drives methode werd ondergedompeld.

Ik zocht een pragmatische methodiek en tool om mijn ervaringgebaseerde team-coaching opdrachten te ondersteunen. Een tool, die een makkelijke toegankelijkheid combineerde met voldoende diepgang. Een tool, die voor verbindingen en een gemeenschappelijke 'taal' zorgt binnen een organisatie zodat de interne samenwerkingsproblemen, die helaas al te vaak door historiek en emoties gehypothekeerd worden, rationeler aangepakt kunnen worden.

Ik heb dit gevonden in Management Drives! Van vele gelijkaardige tools en methodes vind ik hier een veel genuanceerder en concreter toe te passen verhaal terug.

Bovendien zijn de uitwerking van de methode en de uitstraling van de materialen (profielenboek, slide-kits, online survey platform, …) erg professioneel en vooral een hulp om een individu, een team of een hele organisatie mee op sleeptouw te nemen en in beweging te brengen! Op deze manier draagt de methode bij aan onze missie bij Transitie-Partners: "doelgericht en duurzaam veranderen van binnenuit" en ik kan het iedere organisatie aanraden Management Drives te proberen!

Ludwig Gelders  | Transitie-Partners

Verander Management | Leiderschap & Organisatie Coaching

Certified Partner Management Drives

Afbeeldingsresultaat voor management drives certified